یکی از روشهایی که در آن بیشترین استفاده از مزایای قارچ به روش استخراج به آب را می توانید داشته باشید، دم کردن ملایم یا همان عصاره گیری می باشد، جهت مصرف قارچ گانودرما لوسیدوم به این روش، به ترتیب مراحل زیر عمل نمایید:
۱٫ یک پارچ آب را به مدت ۵ دقیقه بجوشانید.
۲٫ آب جوشیده شده را داخل یک فلاسک بریزید.
۳٫ یک قاشق چایخوری یا غذاخوری پودر قارچ گانودرما به داخل فلاسک بیافزایید.
۴٫ درب فلاسک را ببندید و ۸ الی ۱۰ ساعت منتظر بمانید تا محتویات قارچ به داخل آب گرم خارج شود.
۵٫ محتویات فلاسک را بصورت کامل داخل یک ظرف ریخته و بجوشانید، مقداری بجوشد که در حد یک لیوان یا فنجان مایع باقی بماند.
۶٫ در صورت تمایل می توانید دو قاشق چایخوری عسل نیز به آن اضافه کنید.
۷٫ بهتر است در صورت امکان تفالههای قارچ را نیز به همراه دمنوش مصرف کنید.
۸٫ دمنوش شما آماده است، هر روز یک لیوان دمنوش به این روش آماده و مصرف نمایید.
بهترین گونه گانودرما را می توانید از اینجا تهیه کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.