مواد لازم برای تهیه چای گانودرما:
قارچ گانودرما: ۱۵ گرم
دستور تهیه:
دوز استاندارد قارچ گانودرما برای مصرف روزانه بین ۳ تا ۱۵ گرم در روز است. این مقدار از قارچ را داخل یک ظرف استیل ضد زنگ قرار دهید.
سپس ظرف را تا نصف پر از آب از قبل جوشانده شده (مقطر) پر کنید و حدود ۴۵ دقیقه بجوشانید. سپس اجاق را خاموش کرده و نیم ساعت منتظر باشید تا سرد شود.
حال می توانید تفاله چای را بیرون انداخته و چای را به دو فنجان تقسیم نموده و یک فنجان صبح و یک فنجان عصر، بصورت گرم یا سرد میل نمایید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.